Småfolk 151 produkter fra Småfolk

Småfolk er et dansk børnetøjsbrand, som præsenterede deres første børnetøjsproduktion i 2005 på en messe i København. Siden er det kun gået fremad for det danske børnetøjsmærke, som i dag leverer tøj til mere end 22 lande og har 18 fuldtidsansatte.

Tøjet fra Småfolk er karakteriseret ved god kvalitet og fedt ’lidt retroinspireret’ design med masser af print og detaljer. Eksempelvis det karakteristiske æbleprint, print med dyr eller maskiner og smarte biler. Mange børn elsker tøjet fra Småfolk, fordi printet er let for børnene at forholde og relatere sig til, og på den måde kan de danne deres egne historier ud fra de forskellige print og farver. Eksempelvis den seje trøje med bilprint eller den fine kjole med æbleprint.

Småfolk lancerer en ny kollektion hele fire gange på et år, så du altid kan blive inspireret af sæsonens nye trends og farver. Hos Småfolk arbejder de løbende for at sikre en bæredygtig sikker produktion af børnetøj – og netop derfor er mellem 85-100 procent af deres tøj økotex certifikeret. Derfor kan du trygt købe tøj fra Småfolk uden at bekymre dig om kemi og giftige farvestoffer.

Hos Babybi kan du finde et stort udvalg af tøj fra Småfolk – og du kan hele tiden finde de nyeste styles og bedste priser på børnetøjet fra Småfolk. Hvis du vil finde de bedste tilbud på Småfolk, så hold øje med Babybi.