Om os

Babybi er en online prissammenligningsservice, der gør det nemmere for dig at finde de bedste priser på babytøj og tilbehør. Hos Babybi holder vi øje med massevis af danske webshops, og vi opdaterer dagligt priserne på børnetøj til børn i alderen 0-3 år. Når vi sammenligner en pris, er det den samlede pris – dvs. ALT inklusiv. På den måde kan du hurtigt få et samlet overblik over fragt, skjulte gebyrer osv. – og vælge den samlede billigste pris :-)

Vi henviser kun til anerkendte danske webshops, så du kan føle dig sikker, når du handler via os. Når vi viser priserne – kan du samtidigt se en score fra Trustpilot & den forventede leveringstid. Da vi er en helt nye side, arbejder vi stadig på at få endnu flere produkter ind på siden – blandt andet barnevogne og legetøj – Så du også kan spare penge på disse produkter.

Vi sætter stor pris på alle former for feedback – Så send os endelig en mail, eller find os på Facebook, hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål.


Ideen til Babybi kom, da vi sidste år skulle købe julegaver til familiens små. Vi kunne hurtigt konstatere, at prisforskellen på den præcis samme varer på forskellige baby- og børnetøjsshops var rigtig stor. Efter lidt research fandt vi ud af, at dette faktisk gjorde sig gældende på rigtigt mange baby- og børnetøjsprodukter.

Efter denne konstatering, blev vi enige om, at en prissammenligningstjeneste – hvor man samtidigt kan se en samlet bedømmelse af webshoppen & leveringstid ville være super smart. Og derfor begyndte vi at lave Babybi.

Det er vores ønske, at vi løbende skal udvide Babybi og få flere produkter ind. F.eks. legetøj og barnevogne.