Bobles 21 produkter fra Bobles

De populære tumledyr fra bObles er et hit hos langt de fleste små børn. Men de fleste forældre bliver også glade for bObles, når de opdager hvor meget tumledyrene stimulerer og understøtter leg og læring fra børnene er helt små.

Tumledyrene fra bObles kan bruges på mange måder i en kreativ leg, hvor motorikken bliver stimuleret – eksempelvis ved at hoppe ned fra dem, holde balancen på dem – eller vippe - på den lille ælling fra bObles. De forskellige tumledyr fra bObles er udviklet og designet til at matche de forskellige trin i dit barns udvikling. Du kan via de fem ’tumleikoner’, finde det tumledyr, som matcher barnets udvikling.

Bobles er lavet af EVA-skum, som er fri for de farlige ftalater og giftstoffer og lever op til den Europæiske standard for sikkert kemifrit legetøj. Så du behøver hverken at bekymre dig om bidmærker eller andet, når de barn leger løs med sit nye bObles tumledyr.

Hos Babybi sørger vi hele tiden på at have det bedste og billigste udvalg af bObles tumledyr, og vi vil sørge for løbende at opdatere priserne og eventuelle tilbud på bObles. Så hvad end du skal bruge et bObles tumlebræt til de helt små, en bObles myresluger eller en bObles elefant – så kan du finde det her hos Babybi.